Banchina By Night 
Fra torsdag til søndag aften skruer vi op for kreativiteten i køkkenet. I spidsen for vores aftenarrangementer finder vi den ambitiøse kok Linus Kanfall, som fremtryller unikke gourmetoplevelser for de få. La Banchina har kun plads til 17 spisende gæster af gangen. Vores ambition for vinteren er at skabe byens bedste spiseoplevelse og efterspørgslen er stor.

Reservation
Åben torsdag til søndag 18.00-24.00 (sidste seating 21.00). På grund af begrænsede siddepladser er reservation en rigtig god idé.

Se ledige tider og book bord

Vælg mellem 4 retter (400 kr.) eller vores ‘full on’ menu (650kr.)

Tilhørende vinmenu, 2 glas (200 kr.) eller 4 glas (450 kr.), hvis du er til den fulde menu. Dessertvin ikke inkluderet. Begge menuer inkluderer vand og espresso.

Vi imødekommer forespørgsler til ændring af menuen ift. allergier og andre forbehold. Kontakt os på forhånd, så vi kan planlægge.

Afbestilling
La Banchina er en lille restaurant og hver en stol tæller. Så ved at bekræfte din reservation hos os accepterer du samtidig også, at vi skal have en evt. afbestilling mindst 24 timer før. Hvis du ikke møder op, forbeholder vi os retten til eventuelt at opkræve et afbestillingsgebyr på 400 DKK pr. person. Vi håber på din forståelse.